Alexandra’s Blog

Secvente misto din filme care nu exista

Posted on: February 22, 2008

Un prieten mi-a dat acest link.Va intrebati ce e,ce vrea sa insemne.Pai….exact cum scrie in titlu,sunt niste secvente misto din filme care nu exista.”

Proiectul Secvente misto din filme care nu exista a debutat on-line la inceputul lunii iunie 2006. Proiectul este o initiativa independenta si un concept nou in peisajul de film romanesc care aduce in atentia publicului un nivel de adresare folosit pentru prima oara in Romania.

Participantilor li se propune sa extraga din scenariile lor o singura secventa pe care sa o execute ireprosabil, ca apartinand potentialului lor film. Odata terminata, secventa respectiva e oferita publicului, care o evalueaza. Daca trece de acest test, ea devine parte integranta a Proiectului.

Distributia acestor secvente este asigurata online de site-ul www.indy.to iar Independenta Film a acceptat sa distribuie in cinematografe Secvente misto din filme care nu exista.” (preluat de pe http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=2931&wnd=_default&hist=1 unde veti gasi si interviul cu regizorul Catalin Leescu).

Vreau sa va spun….ca am urmarit doua dintre cele 3 secvente de pe www.indy.to

Tin sa va spun ca am ramas impresionata,de talentul pe care il are Leescu,si de jocul actorilor.Aceste doua secvente,transmit niste mesaje si niste emotii,care nu pot fi regasite in alte filme.Sunt tare curioasa daca,si voua aceste doua sau trei secvente pe care le veti viziona,ce va inspira,ce va spun…

Pana sa imi dea acest prieten,linkul respectiv,aparuse deja,in data de 19 februarie,acum 3 zile,o stire intr-un ziar,dar nu mai stiu exact care.

“Regizorul Catalin Leescu a initiat un proiect care se bucura de apreciere pe internet. Cu “One Shot Wonder” secventa 0 a proiectului “Secvente misto din filme care nu exista”, regizorul roman a participat la prima editie a Festivalului european de film independent – ECU Film Festival de la Paris (25-26 martie). Scurtmetrajul de 7 minute poate fi vizionat in aceasta vara la Sala Elvira Popescu, inaintea spectacolelor de la orele 18.00 si 20.00, fiind distribuit de Independenta Film. Catalin Leescu a lansat si site-ul http://www.indy.to care promoveaza “Secvente misto din filme care nu exista”, un proiect de film romanesc independent. (SURSA www.event365.ro ) M-as uita toata ziua la aceste scurtmetraje..pentru ca de fiecare data cand o fac,descopar o alta conotatie,fie a cuvantului,fie a unui gest sau al unei priviri..Actorii care au participat la aceste filmari,nu sunt cunoscuti,din cauza,ca pentru cei ce nu sunt asa cunoscuti e foarte greu sa intre in circuitul inchis,in care se invart actorii deja consacrati.Cred ca si ceilalti actori,care au studiat din greu,merita si ei o sansa…

Site-ul lanseaza o provocare celor interesati sa faca film: ei pot alege un scenariu si pot realiza o secventa cer se va supune voturilor utilizatorilor, si, daca aceasta se afla in top, ramane in proiect.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Copyright © 2008 Alexandra-Toate drepturile rezervate

Pages

Calendar

February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Fotografii

Blog Stats

  • 182,505 hits

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Copyright © 2008 Alexandra -Toate drepturile rezervate
Advertisements
%d bloggers like this: